Slide # 1

Slide # 2

Slide # 3

Slide # 4

Slide # 5

_

_

Sunday, December 1, 2013

Permintaan Terakhir Mangsa Bunuh:3 Beradik Dibunuh di Kedah
“abah jom balik rumah mak (nenek) terengganu”

itulah yang masih terngiang-ngiang di telinga rusdi rani, 38, bapa kepada tiga beradik yang dibunuh kejam mengingatkan kembali telatah anak-anaknya ketika masih bersama denganya.
kata-kata itu dilontarkan allahyarham puteri nurul akma rusdi berusia tiga tahun  yang mengajak rusdi dan isteri, siti aishah arifin, 39, balik bercuti di rumah nenek mereka di jertih, terengganu kerana musim cuti sekolah.

beliau amat terkilan dan sedih dengan apa yang berlaku kerana  mengigatkan ajakan  itu kerana puteri setiap malam mengajak beliau ke terengganu kerana ingin tinggal lama sedikit.

bagaimanpun hasrat untuk bercuti  bersama anak-anak berkecai apabial kesemua anak-anaknya meniniggal dunia.

rusdi bagaimanpun reda dengan apa yang berlaku dan menggangap ia sebagai ujian tuhan dan mahu pihak polis segera menangkap pembunuh anaknya itu agar ianya tidak berlaku kepada orang lain.

 jumaat lalu mayat nor syafikah nadia rusdi, 14, ditemui tertiarap dalam keadaan separuh bogel di tepi sawah alor senibong di alor setar jam  3.45 petang sabtu selepas keluar rumah bersama dua adiknya, puteri nurul akma, 3, dan nur izzati husna,12, kira-kira pukul 7.30 malam, (jumaat)

lebih menyayat hati, mayat puteri nurul akma dan nur izzati husna pula ditemui kira-kira pukul 4.50 petang ahad di dalam terusan mada kampung padang petani, langgar daitu kira-kira 3.5 kilometer dari mayat nor syafikah nadia ditemui

2 comments:

  1. link best meletop!
    http://curium-cr.com/my-5092878
    http://curium-cr.com/my-5063462
    http://bit.ly/17I0dtn

    ReplyDelete